• Pitanja poslodavaca

    Izdvojena su česta pitanja i nedoumice poslodavaca u vezi upotrebe nekih od mogućnosti sajta

  • Odgovori

    Odgovori na pitanja koji poslodavcima mogu rešiti nedoumice i olakšati korišćenje poslovindex.com sajta

  • Nova pitanja

    Ažuriramo i dodajemo nova pitanja i odgovore kako bismo pojednostavili korisničko iskustvo svih posetilaca sajta

Ne možete da pronađete pitanje koje Vas zanima?

Kontaktirajte nas

Kontakt

Pitanja Poslodavaca

Prilikom registracije, takođe imate mogućnost da unesete da li ste Firma/kompanija ili poslodavac honorarnih poslova. Ove oznake su informativne za kandidate, svakako u obe varijante možete izabrati sve tipove zaposlenja prilikom postavljanja oglasa za posao. Takođe, prilikom registracije Poslodavci imaju mogućnost da izaberu da li će im profil biti javan ili privatan. Pozitivni efekti javnih profila poslodavca su u tome što se na taj način možete prikazati u najboljem svetlu i raditi na dodatnom brendiranju kompanije. Ukoliko se odlučite za privatan profil, možete postavljati oglase za posao, ali kandidati neće imati uvit u Vaš profil. Preporučujemo da Vaši profili poslodavca budu javni, kako bi kandidati imali uvid u dodatne informacije.  
Vaš poslovni profil može biti među 'Istaknutim Poslodavcima' na 5 načina, u zavisnosti od: popunjenosti profila, Vaših aktivnosti, aktivnosti na društvenim mrežama, ukoliko ste partner našeg sajta ili imate neki od zakupljenih paketa. Istaknuti Poslodavci nalaze se na početnoj strani poslovindex.com sajta, kao i u desnom delu ekrana pored svih oglasa za posao, a na listi poslodavaca na ostalim stranicama prikazani su prvi (pri vrhu). Detaljnije informacije kandidati mogu videti na stranici: https://poslovindex.com/kako-da-istaknete-profil-poslodavca (stranica je dostupna registrovanim poslodavcima).
Vaš poslovni profil može biti među 'Istaknutim Oglasima' na 6 načina u zavisnosti od: Vaših aktivnosti, broja objavljenih oglasa, aktivnosti na društvenim mrežama, ukoliko ste partner našeg sajta ili imate neki od zakupljenih paketa. Istaknuti Oglasi nalaze se na početnoj strani poslovindex.com sajta, a na ostalim stranicama gde su prikazani oglasi, prikazani su prvi (pri vrhu). Takođe, istaknute oglase postavljamo na društvene mreže poslovindex sajta. Detaljnije informacije poslodavci mogu videti na stranici: https://poslovindex.com/kako-da-istaknete-oglas-za-posao/ (stranica je dostupna registrovanim poslodavcima).
Ne. Kreiranje profila poslodavca potpuno je besplatno.
Ne. Postavljanje/objavljivanje oglasa za posao od strane poslodavaca potpuno je besplatno.