• Multi funkcionalan sajt

  Sajt je podržan na svim pretraživačima i uređajima sa kojih se pristupa i sadrži veliki broj mogućnosti i opcija za podešavanje kako biste prezentovali svoje vrednosti na najbolji mogući način.

 • Aplikacija

  Sajt je moguće koristiti kao aplikaciju na mobilnom telefonu ili tabletu. Jednostavno, u pretraživaču nakon što otvorite poslovindex.com sajt izaberite ovu opciju klikom na 'dodaj na početnu stranu' i postavite prečicu aplikacije na početni ekran.

 • Jednostavno korišćenje

  Cilj nam je da olakšamo razumevanje svih opcija sajta prilikom pregleda stranica, kako bi korisnici maksimalno iskoristili sve mogućnosti i rukovali svojim aktivnostima bez gubitka vremena.

 • Moderan dizajn

  Sajt je jednostavan za korišćenje i ujedno moderno dizajniran kako bismo zadržali pažnju naših korisnika.

O NAMA

Poslovi Index

Sajt za zapošljavanje i širenje poslovnih kontakata u Srbiji Poslovi index, nastao je 2020. godine, sa ciljem da svakoj osobi omogući upotrebu stečenih veština u radu, kao i da brzo i jednostavno povezuje kandidate za posao sa budućim poslodavcima. Time želimo da omogućimo veću produktivnost i razvoj celog Društva, kao i veći broj realizovanih poslovnih poduhvata.

Bilo da ste menadžer, programer, specijalista u nekoj oblasti, inženjer, dizajner, arhitekta, pravnik, profesor ili bilo kog drugog zanimanja, cilj nam je da svakome olakšamo pronalaženje adekvatnog posla i povežemo Vas za budućim poslodavcima.

Aktuelni su novi načini rada

U skladu sa današnjim vremenom i promenama u svetu, sve popularniji je rad od kuće koji zamenjuje standardno i ustaljeno radno vreme u Kompanijama. Ovaj savremeni način rada stvara potrebu i priliku za povezivanjem sa Kandidatima koji ne moraju biti fizički prisutni u prostorima samih kompanija, što omogućava širenje tržišta i zapošljavanje kvalitetnijih kadrova. Prilagođavanje toj promeni može biti korisno kako za kandidate tako i za buduće poslodavce.

Sajt poslovindex.com omogućava povezivanje ove dve ciljne grupe, te na našem sajtu pored redovnog zaposlenja možete pronaći i veliki broj honorarnih poslova i projekata koji Vam mogu služiti kao glavni ili dodatni izvor prihoda i bolju organizaciju vremena.

Veliki broj poslova može biti završen preko poslovindex.com sajta, povezivanjem poslodavaca i stručnjaka iz raznih oblasti, kao što su razvoj web sajtova i mobilnih aplikacija, web dizajn i optimizacija sajtova, digitalni marketing, administracija, usluge savetovanja, pravne usluge, upravljanje projektima i mnogi drugi. Poslovindex.com sajt ubrzava, olakšava i smanjuje troškove zapošljavanja i saradnje sa profesionalcima iz raznih oblasti rada.

Napravite svoj profil

Naša misija

Omogućiti svakom čoveku i poslodavcu maksimalno korišćenje potencijala u cilju smanjenja nezaposlenosti i povećanja produktivnosti.

Naša vizija

Povezati poslovne strane i ubrzati i olakšati realizaciju poslovnih poduhvata, kao i omogućavanje poslovnih prilika i podizanje kvaliteta života ljudi.

Naše vrednosti

Stavljamo našu zajednicu na prvo mesto.
Pospešujemo formiranje timova za velike uspehe.
Pozivamo na preduzimanje akcije.

Zapratite nas na društvenim mrežama

Kontakt

Kontaktirajte nas putem e-maila:

Naši Partneri